HØREAPPARATER HER I KLINIKKEN

Høreapparatsbehandling

Øre-næse-halsklinikken Birkerød tilbyder udlevering og tilpasning af gratis høreapparater over den offentlige sygesikring. 

Det betyder, at du kan vælge udlevering af høreapparat i Øre-næse-halsklinikken Birkerød, på linie med ellers, at blive henvist til Audiologisk Afdeling på enten Gentofte -, Bispebjerg- eller Hillerød Hospital.

Udlevering af høreapparater i Øre-næse-halsklinikken Birkerød under den offentlige sygesikring, foregår på samme måde og vilkår som på hospitalet, blot foregår dette i høreklinikkens konsultation her på stedet og med kortere ventetid. Udlevering af høreapparater i klinikken tilbydes patienter med lægefagligt ukomplicerede høretab, mens behandling af høretab hos børn, samt komplicerede høretab fortsat foregår på hospitalet.

Hvis du ønsker høreapparat eller blot gerne vil høre nærmere om mulighederne for udlevering og tilpasning i klinikken eller ønsker henvisning til en audiologisk afdeling på et hospital er der mulighed for at bestille tid til en høreprøve og herefter en snak om mulighederne. 

Der er mulighed for  elektronisk tidsbestilling under fanen "tidsbestilling", vælg en høreprøvetid.

Øre- Næse- Halsklinikken forestår ikke salg af  høreapparater privat, vi udleverer udelukkende høreapparater i offentligt regi. Ønsker du at købe dine apparater selv, henviser vi til områdets mange "høreapparatsbutikker", der ydes et offentligt tilskud til køb i en sådan kæde.